Actieve component van cannabis kan hersencellen teruggroeien

1042

In het verleden is er veel propaganda ontworpen rond het bekritiseren van het gebruik van cannabis en het afschrikken van mensen om het zelfs maar te proberen. Het is interessant om te bedenken dat niemand ooit is gestorven aan het gebruik van alleen cannabis, in feite zijn de gezondheidsaspecten van cannabis uiterst minimaal in vergelijking met het extreem populaire gebruik van alcohol, sigaretten en het steeds zorgelijkere gebruik van farmaceutische medicatie. Wat hebben die 3 dingen gemeen? Ze zijn legaal, bijna overal ter wereld. Er mist hier iets…

Dit betekent niet dat we mensen aanmoedigen om uit te gaan en cannabis te gebruiken. Velen zijn zich er nog steeds niet van bewust dat de gezondheidsvoordelen van de plant niet worden behaald tenzij ze op de juiste manier worden ingenomen en dat roken meestal niet is toegestaan. Het is belangrijk om je onderzoek te doen en meerdere bronnen te controleren in plaats van je vertrouwen te stellen in slechts één optie. Dat gezegd hebbende, de genezende eigenschappen van de plant kunnen niet echt worden ontkend, en het is informatie zoals deze die helpt om (zoals eerder vermeld) de propaganda rond het bekritiseren van het gebruik van cannabis op te heffen.

De tijden veranderen echter, het gebruik van cbd wordt steeds populairder en is in veel gevallen minder illegaal. Er zijn 4 staten geweest om alle wetten met betrekking tot het gebruik van cannabis tot op heden volledig uit te roeien: Alaska, Washington, Oregon en Colorado, terwijl andere steden zoals New York en Washington D.C. het bezit van

Ga naar Bron