Koken met wiet en paddo’s: Netflix concurrent komt met bijzondere food serie

889

ls jij een jaar of twintig gelden al spacecake maakte, was je een echte trendsetter. Tegenwoordig zien we, in beperkte mate, het gebruik van cannabis in de keuken steeds vaker. De Amsterdamse chefs Noah Tucker en Tony Joseph pakken de zaken echter anders aan. In de nieuwe Videoland-serie leven ze zich volledig uit op het gebruik van geestverruimende middelen zoals wiet en paddo’s, maar dan in de keuken. Geen haute cuisine, maar High Cuisine dus.

“De perfecte balans tussen high worden en haute cuisine”
Noah Tucker en Tony Joseph behoren beiden tot de generatie koks die het experimenten niet schuwen. Ze werkten beiden in sterrenzaken (Noah komt uit New York, Tony uit Engeland) en zijn nu in het epicentrum van de Europese drugscultuur, Amsterdam, neergestreken. In de hoofdstad zijn ze inmiddels gestart met restaurants als Staring at Jacob en het inmiddels gesloten ‘Fraîche’. In 2018 openden de heren in Amsterdam-Zuid nog een experimenteel restaurant onder de naam ‘Yerba’: een volledig vegan restaurant.

Koken met wiet High Cuisine
Als de verschijning van Noah Tucker en Tony Joseph je een déjà vu gevoel bezorgen dan klopt dat helemaal. De heren maakten furore door een exclusief achtgangen diner te bereiden met louter psychedelische

Ga naar Bron