Plantage van ruim 4000 hectare voor Hempcorp

950

RIndia, 29 oktober 2019 /PRNewswire/ — Hempcorp heeft onlangs een locatie van 4046,85 hectare verworven om de grootste hennepplantage ter wereld te worden. Dit volgt op de legalisering van de hennepteelt in de Indiase deelstaat Uttarakhand.

De bedrijfsvoering zal vanuit Uttarakhand worden beheerd. Hempcorp heeft plannen voor een productketen op basis van verschillende hennepvariëteiten. De productketen zal variëren van gezonde voedingswaren, cosmetica, textiel, FMCG’s, farmaceutica, ayurvedische medicijnen met cannabis, milieuvriendelijke bouwmaterialen, bioplastic, biobrandstof en meer. Papier, plastic en brandstof op basis van hennep zullen bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Het bedrijf werkt samen met functionarissen en contactpersonen bij de overheid wat betreft naleving van de geldende regelgeving. De overheid heeft recentelijk veranderingen geïntroduceerd in de verlening van vergunningen

Ga naar Bron