Waar staat nu die cannabisteelt bij WUR in Bleiswijk?

600

Terwijl we de hopplanten bewonderen gaat er verderop een deur open. Een securitymedewerker, formaat B.A. van The A-Team, fietst onze kant op. Wat wij aan het doen zijn. Onze rondleider mompelt iets als ‘sorry, zeker niet doorgegeven’. We mogen onze avondwandeling vervolgen.

Voordat wij als bewoners van een tuindersweg ons buigen over vragen als ‘Wie gaat die gaten in de berm opvullen?’ of ‘Iemand die zin heeft om het komend jaar in de feestcommissie plaats te nemen?’ proberen we altijd eerst een educatief momentje in te plannen. En met een locatie van de Wageningen Universiteit in onze achtertuin is dat dit jaar niet moeilijk. Anderhalf uur lang op een zonnige lenteavond langs allerlei verschillende proeven, waaronder vanille en frambozen. Wat wil je nog meer?

Ga naar Bron