Wiet en de wonderlijke westerse geneeskunde

894

Zoals iedereen is ook cannabisgoeroe Soma niet immuun voor veroudering en diens lichamelijke gevolgen. Om een operatie aan zijn hart goed te doorstaan, gebruikte hij cannabis in de vorm van zelfgemaakte edibles. Iets dat hij iedereen aanraadt want mede daarom maakt hij het wonderwel uitstekend!

Een week geleden onderging ik een TAVI hartoperatie. Dat is een operatie waarbij de aorta-hartklep vervangen wordt. Het hele verblijf in het ziekenhuis duurde ongeveer 50 uur, maar 26 uur na de operatie werdt ik al ontslagen. Alle vitale functies waren gecheckt en goed bevonden en mijn ziekenhuisbed was nodig voor een andere patiënt.

Voor de operatie
Ik wist al sinds december vorig jaar, dat ik op 28 mei onder het mes zou gaan. Hierdoor had ik veel tijd om me mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel en psychologisch voor te bereiden. Een week voor de operatie heb ik zelfs een testament op laten stellen!

Ook op wietgebied heb ik natuurlijk ook de nodige voorbereidingen getroffen. Als sinds 1996 heb ik een recept voor medicinale cannabis maar in het ziekenhuis mag je natuurlijk niet roken. Maar wiet is toevallig wel een

Ga naar Bron