Invallen in growshops en wietkwekerijen na tips via Meld Misdaad Anoniem

978

De politie heeft na anonieme tips via Meld Misdaad Anoniem invallen verricht en doorzoekingen gedaan in een onderzoek naar grootschalige handel in wiet.

Het onderzoek leidde volgens de politie naar een hoofdverdachte die ervan verdacht wordt vanuit zijn bedrijf te handelen in stekken wiet. Die stekken gingen vervolgens naar growshops en wietkwekerijen.

De politie hield een 47-jarige man uit de gemeente Fryske Marren aan. Hij wordt verdacht van grootschalige teelt en handel in wiet. In zijn bedrijfsruimte vonden agenten duizenden stekken bedoeld voor hennepteelt.

Tegelijkertijd viel de politie twee growshops in Heerenveen en Leeuwarden in. Daar vonden agenten kweekapparatuur zoals lampen, filters en voeding. In Leeuwarden vonden agenten ook stekken. Vanuit die growshops zouden de stekken en apparatuur doorgeleverd worden aan

Ga naar Bron