CBD-cannabiswinkel Ganō boomt na Gert Late Night: “We kunnen vraag nauwelijks bijhouden”

703

Ganō, gevestigd aan de Nederkouter, is een van de zovele CBD-shops die in Vlaanderen als paddestoelen uit de grond schieten. Sinds de passage van Ian Thomas bij het Vier-programma ‘Gert Late Night’ is het echter nog drukker geworden voor zaakvoerder Gauthier De Dobbelaere. “We kunnen de vraag niet bijhouden, we zijn bijna rond met alle bestellingen uit te sturen”, klinkt het.

De allereerste weed-winkel van België opende op 10 november 2018 de deuren, aan de Kortrijksesteenweg in Gent. Sindsdien openden er overal CBD-winkels de deuren, waaronder Ganō op 22 maart. Ganō focust zich op een uitgebreid aanbod van CBD-olie en CBD-skincare. “Momenteel ontwikkelen we onze eigen lijn van skincare producten op basis van CBD. De focus ligt bij ons minder op de hennepbloemen”, klinkt het. De CBD-cannabis die ze verkopen is niet de ‘wiet’ om high van te worden, zo legt Gauthier ons uit. “De THC, het bestanddeel dat je een roes bezorgt, wordt eruit gehaald. Hierdoor heeft

Ga naar Bron