Cannabis Tycoon Game Weedcraft Inc voegt gratis Heat Wave Scenario toe

1017

Ontwikkelaar Vile Monarch en de sidekicks bij Devolver Digital hebben vandaag een nieuw verhaal-gedreven DLC-scenario vrijgegeven voor Weedcraft Inc, het bedrijfsmagnaatspel dat ingaat op een van de meest prominente sociale onderwerpen in legalisering. Eigenaren van Weedcraft Inc kunnen nu de “Heat Wave” DLC downloaden via een gratis update op Steam en GOG.

Heat Wave vindt Celia Hernandez, dochter van een immigrant die wiet kweekte om voor zijn gezin te zorgen nadat ze een werkvergunning werd geweigerd, worstelend om de bedrijfspraktijken van haar overleden vader levensvatbaar te maken in een steeds veranderende markt. Geconfronteerd met de recente legalisatie van marihuana, zoekt Celia naar een manier om winstgevend te blijven terwijl ze de veranderende smaak van stoners aanpast, vermogende bedrijfsconcurrenten overstijgt en de druk van haar familie onder druk zet om vast te houden aan de traditionele praktijken van hun bedrijf.

De nieuwe update introduceert ook enkele levenskwaliteitverbeteringen zoals gevraagd door de telerskwekerij van Weedcraft Inc, inclusief aanvullende muziek, herwerkte interfaces, de optie om

Ga naar Bron