Grote drugsvangsten in Werkendam en Nieuwendijk tijdens actieweek politie

1042

De politie heeft tussen 20 en 24 mei meerdere invallen gedaan in vermoedelijke durgspanden. In Giessen, Nieuwendijk en Werkendam zijn meerdere mensen aangehouden en grote hoeveelheden drugs in beslag genomen. Ook vond de politie illegaal vuurwerk, een boksbeugel en werpsterren.

De invallen waren onderdeel van een actieweek tegen drugs in de gemeente Altena.

Giessen
Op 21 mei werd een 25-jarige bewoner van Giessen aangehouden in een woning aan de Giessensesteeg. Daar werden meerdere kleine hoeveelheden hennep, speed en GHB aangetroffen. Ook vonden agenten er weegschalen, gripzakjes, een grinder en planken waarop drugs is versneden. Dit is in beslag genomen. Tijdens het doorzoeken van de woning werden er ook een boksbeugel, werpsterren en patronen gevonden.

Werkendam
Gevonden drugs in Nieuwendijk
In twee woningen in Werkendam, aan het Steurgat en Het Prins Clausplein, werden drugs aangetroffen. Een 35-jarige man was in het bezit van 85 ml GHB en enkele

Ga naar Bron