Vanille, kurkuma, zwarte peper en medicinale cannabis present op GreenTech 2019

538

GreenTech speelt in op de huidige gezondheidstrend met aandacht voor de optimalisatie van nieuwe gewassen zoals vanille, kurkuma (geelwortel), zwarte peper en medicinale cannabis. Op de vakbeurs komen vooruitstrevende telers van bloemen, planten, groenten, fruit en medicinale cannabis van over de hele wereld samen om waardevolle technieken en kennis met elkaar te delen.

Gezondheid
De huidige gezondheidstrend en de vraag van consumenten naar nieuwe en exotische gewassen scheppen nieuwe kansen voor de tuinbouw. Wetenschappers wijzen op de noodzaak van proactieve aandacht voor ons voedingsmiddelensysteem. Vitamines en mineralen spelen een steeds grotere rol. Deze veranderende opvattingen leveren in de komende jaren veelbelovende kansen voor

Ga naar Bron