‘Super High Me’, wrede weed-docu

528

Wie herinnert zich nog de docufilm ‘Super Size Me’ uit 2004, waarin een of andere gek dertig dagen lang uitsluitend eet bij McDonald’s, dus zowel het ontbijt, de lunch en het diner? En dan steeds de extra grote porties nemen als het personeel dat aanbiedt, dat ook nog…De filmmaker kwam bepaald niet gezonder uit het gedurfde experiment rollen, check die film anders zelf maar eens.

Klassieke dingen worden op alle mogelijke manieren en in alle varianten nagevolgd, dus het was wachten op iemand die 30 dagen lang non-stop wiet gebruikt! En al drie jaar na de Big Mac-horror kwam die wietversie op de markt: ‘Super High Me’.

4:20 • 24/7 • 30 Days
Maker is stand-up comedian Doug Benson, die zelf niet vies is van wiet. Maar wat gebeurt er nu als je 4:20 • 24/7 • 30 Days aan de wiet gaat, zoals ie het zelf aankondigt? Gaat je gezondheid naar de kloten of juist niet en kom je er sterker dan ooit eh… uitgerold?

De film duurt anderhalf uur en krijgt op de fameuze filmsite IMBD.com een waardering van 6,1 van critici en kijkers, dus dat is bij lange na niet de slechtste docu ooit. En om het helemaal eerlijk te maken en te kunnen

Ga naar Bron