‘Mijn moeder zweert bij wietolie’

1072

Sinds bij Olivia Newton-John (70) voor de derde keer borstkanker is ontdekt, kiest de geboren Engelse niet voor chemo en/of bestralingen maar… voor wietolie. In verband met dit bericht herplaatsen we een Opgebiecht waarin een lezeres vertelt over het gebruik van wietolie (haar moeder) en cannabis (zijzelf).

“In mijn omgeving is het gebruik van marihuana totaal niet gebruikelijk en worden mensen die wel op regelmatige basis een joint roken of wietdruppels innemen, afgeschilderd als junks. Maar ik denk daar anders over.

CANNABIS
Als je de onderzoeksresultaten naar THC en CBD, de werkzame stoffen in cannabis, naast die van onderzoek naar alcohol legt, dan komt daar zwart op wit uit dat je echt beter een stickie kunt roken. Overmatig alcoholgebruik is veel schadelijker dan overmatig blowen. En zeker als je het niet rookt met tabak maar met een verdamper.

Maar ik krijg mijn vrienden er niet van overtuigd. Ondanks dat ik me veel beter voel sinds ik het rook en slik. Ik had enorm last van slapeloosheid én

Ga naar Bron