Heb jij last van acne, eczeem of psoriaris? Dan is cannabisolie het wondermiddel dat jou gaat helpen

578

Bijna niemand is gezegend met een stralend perfecte huid maar gelukkig zijn er steeds meer fijne producten op de markt te vinden die daar aan kunnen bijdragen. Huidproblemen zoals acné en psoriasis kunnen je ontzettend onzeker maken maar dit product zou wel eens de oplossing kunnen zijn voor jou: cannabisolie.

Cannabisolie (of hennepolie) wordt een hype nu het steeds meer naamsbekendheid krijgt als huidverzorgingsproduct. Maak je geen zorgen, van een high effect is absoluut geen sprake want de olie is gemaakt van medicinale cannabis (ook wel CBD of cannabidiol genoemd), een boost voor je huid.

Wat is cannabisolie?
In cannabis zit de natuurlijke stof cannabidiol, deze stof wordt gebruikt om cannabisolie te maken dat wordt gebruikt als product voor de huid. De olie heeft een kalmerend en helend effect op de huid en dat zorgt er voor dat verschillende huidaandoeningen kunnen worden … of zelfs volledig worden verholpen.

Voor wie is cannabisolie geschikt?
Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat cannabisolie vooral effectief is bij mensen die last hebben van acné. Dat komt door het

Ga naar Bron