Tampons met cannabis coating kunnen in 30 minuten menstruatiepijn verlichten

523

Wanneer Mother Flo haar maandelijks bezoek brengt, voel je je dan opgerold in de foetushouding, wanhopig op zoek naar verlichting? Als dat het geval is, kun je baat hebben bij vaginale tampons met cannabis.

Volgens Foria Relief, een fabrikant van de revolutionaire vrouwelijke producten, laten de met cannabis bedekte tampons meer toe om aangenamere signalen te ontvangen door de hersenen. “Dit komt door THC en CBD, componenten van de cannabisplant. Omdat de tampon in de buurt van de pijn wordt ingebracht, is deze effectief bij het verlichten van pijn.

De meeste vrouwen meldden een verlichting van de symptomen binnen 15-30 minuten na het inbrengen van de tampons. Dientengevolge hebben sommige makers voorgesteld de zetpillen rectaal in te brengen om diegenen te helpen die lijden aan heup- of rugpijn. Het gebruik is natuurlijk

Ga naar Bron