Door Nederland gezochte criminelen in Suriname aangehouden

1038

Het Arrestatie Team (A.T.) heeft op zondag 26 mei deze drie mannen aangehouden die verdacht worden van onder andere moord en deelneming aan een criminele organisatie. Deze verdachten worden gezocht door de Nederlandse justitie. Zij weken uit naar Suriname om zodoende uit handen van de Nederlandse justitie te blijven. Na uitgewerkte informatie zijn deze verdachten op afzonderlijke adressen aangehouden door het A.T.

Het betreft in deze de 30-jarige Alejandro P., de 43-jarige Mao R. en de 41-jarige Mario R. Mao R. zou volgens De Telegraaf een vertrouweling zijn van de voortvluchtige Mocro Mafia topgangster Ridouan Taghi. Kroongetuige Nabil B. heeft uitvoerig over een Surinaamse Mao verklaard bij justitie. Justitie in Nederland wil niets zeggen over de aanhoudingen en de 43-jarige Mao R.

Twee van de verdachten hadden een vuurwapen met bijbehorende munitie bij zich toen zij door het A.T. werden aangehouden. De verdachte Mao had ook een hoeveelheid hasj van iets

Ga naar Bron