Is wietolie de oplossing voor concentratie problemen op de golfbaan?

529

Pro-Golfer Brant Jobe onderschrijft National Hemp / CBD Company. Boomer Natural Wellness kondigt de samenwerking aan met Brandt Jobe, een van de meest herkenbare namen op de PGA Champions Tour. Jobe, een veteraan met 14 professionele overwinningen, wordt een merkambassadeur voor Boomer terwijl hij op en naast de golfbaan loopt.

Jobe gelooft dat met de fysieke en mentale uitdagingen van het spel golfers van elke skill de voordelen van CBD olie beginnen in te zien. “Golfen en oefenen op de meeste dagen kan belastend zijn voor mijn lichaam. Het gebruik van Boomer Natural Wellness-producten, volledig vrij van THC, helpt mij pijnloos en geconcentreerd te blijven, zodat ik te allen tijde op mijn best kan presteren, “zegt Jobe,” CBD helpt mijn lichaam sneller herstellen, met behulp van een volledig natuurlijk product in plaats van pijnstillers. ”

Veel topspelers maken nu al actief gebruik van deze natuurlijke, op planten gebaseerde, hennep-CBD-producten en de golfwereld begint dit in de gaten te houden.

Mike Quaid, COO van Boomer Natural Wellness, zegt: “Boomer is zeer verheugd om Brandt Jobe als ambassadeur van het merk te hebben. Hij is de eerste van vele bekende

Ga naar Bron