‘Viervoudige moord gepleegd uit wraak na Mexicaanse kartelmoorden’

509

ENSCHEDE – De viervoudige moord in Enschede is vorig jaar november gepleegd uit wraak na onbekend gebleven moorden in Hengelo, een half jaar eerder. Dat schrijft misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink op zijn website.

In maart 2018 zouden langs het Twentekanaal bij Hengelo de Mexicaan Cristian Morena Sanchez en het 4-jarige dochtertje van zijn tweelingzus zijn vermoord. De lichamen zijn volgens Korterink in stukken gehakt en in ‘verschillende delen van Nederland in het water gegooid’.

Morena Sanchez zou op het moment van zijn dood in bezit zijn geweest van 100 kilo cocaïne en 100 kilo heroïne, die na de moorden aan het kanaal waren verdwenen. De drugs zouden zijn aangeboden bij Tuan Nguyen, een van de slachtoffers van de viervoudige moord. Hij zou niet hebben geweten dat de harddrugs ‘geript’ was, en door gokschulden zou hij de verleiding niet kunnen hebben weerstaan en betrokken zijn geraakt bij de verkoop ervan.

Wraak
De tweelingzus van Morena Sanchez zou daarna uit zijn geweest op wraak, en daarmee achter de viervoudige moord in Enschede zitten. Ze zou bij Tuan Nguyen zijn

Ga naar Bron