Failliet sapmerk Nina Storms start door met cannabis

532

Nina Storms is failliet met haar sappenmerk Natur Groep, maakt een doorstart als Natur Functionals en gaat zich meer richten op ‘natuurlijke producten voor het verminderen van pijn en vermoeidheid’. Dat meldde haar bedrijf in een verklaring, opgepikt door Quote. Oorzaak is de hoge schuldenlast van de ambitieuze scaleup in cold pressed juices, die onlangs nog een beursnotering kreeg.

Dinsdag verklaarde de rechtbank een aantal bv’s failliet, bezittingen, werknemers en een deel van de schulden gaan over naar het nieuwe bedrijf. Storms, die als Nina Brink ooit World Online naar de beurs bracht, en andere aandeelhouders hebben hun leningen moeten afwaarderen. In de nieuwe producten – dat had je al geraden – zit cannabis verwerkt.

Ga naar Bron