Kim sport én blowt: Ik krijg energie van hasj

556

Kim Cappetijn (28) doet fanatiek aan crossfit, eet gezond en drinkt nauwelijks, maar blowt wel dagelijks. Blowen en intensief sporten lijkt een vreemde combinatie. Maar voor Kim werkt het juist heel goed.

Kim: “Veel sporten en blowen, dat snappen mensen vaak niet. Blowen wordt toch snel gerelateerd aan lui doen en bankhangen.” Kim was te zien in het NPO-programma Typisch Zeewolde, over het leven in de gemeente waar zij woont. In de uitzending spraken ze over haar liefde voor kunst en crossfit, maar ook over haar liefde voor blowen.

HASJ
“Ik rookte mijn eerste jointje toen ik een jaar of 15 was. Ik wilde het weleens proberen, weten hoe dat was. Toen was het nog af en toe. Tegenwoordig rook ik dagelijks een blowtje. Hasj, geen wiet.

Vaak is het met wiet zo dat je echt stoned wordt. Terwijl je van hasj energie krijgt. Ik word er in elk geval niet traag van. Ik ben van mezelf

Ga naar Bron