Kraaikoppen, Koeien en Koningin komen op Dier&Tuin fair (Deventer Post)

491

Bahtmen – Op Hemelvaartsdag 30 mei vertellen standhouders graag over zeldzame hoenders, duiven en konijnen soorten, hoort u over wiet etende koeien en krijgt u het verhaal over het paleis van de bijenkoningin. Bovenal is het smullen van een mooie tuin van de familie van Ark, allerlei kunstvormen en gezelligheid.

Pels en Pluim Laren is erin geslaagd een bijzondere variatie unieke dieren, hobbyisten en professionals op haar Dier&Tuin fair te presenteren. Zo zal melkveehouderij Enderink-Enneman vertellen over haar hennep etende Fleckvieh koeien. Ja, echt de koeien zijn aan de wiet. Maar naast zeldzame hoenders, zoals het ras van het Jaar : de Kraaikoppen, is er ook een modeltuin aangelegd door Haneveld uit Laren. Ook telers van moestuingroentes, microgroentes, Afrikaanse vogels gemaakt uit oude koelkasten en Nederlandse landgeiten

Ga naar Bron