Het beste van twee werelden in Mastercourse

468

JJungle Talks presenteert een nieuwe Pro Manager Mastercourse: Medicinal Cannabis. Deze vindt plaats van 3 tot en met 14 juni en maakt een connectie tussen de tuinbouwwereld met de teelt van medicinale cannabis.

Medicinale cannabis wordt in veel landen over de hele wereld gelegaliseerd en er wordt flink in geïnvesteerd. Is het een kwestie van opschalen wat al decennia ‘ondergronds’ gebeurt? Of er een compleet nieuwe subsector toegevoegd aan de tuinbouw? Wat het ook mag zijn, het is tijd voor beide werelden – de internationale medicinale cannabisproducenten en de Nederlandse tuinbouw – om samen te werken. Daarom is er de nieuwe Pro Manager Mastercourse.

Nederlandse bedrijven
Eerder organiseerde Jungle Talks de Mastercourses voor tuinbouwondernemers in de sierteelt en groenten. Collega’s van over de hele wereld werden met elkaar in contact gebracht en bezochten Nederlandse bedrijven. Dat staat ook nu op het programma.
De volgende bedrijven krijgen het woord voor een ochtend of middag vol inspiratie: Havecon, Grodan, Hortilux Schreder, Koppert Biological Systems, Ridder Group, Codema, Meteor Systems, Royal Brinkman, Wageningen University, Klasmann-Deilmann, Yeald, Canna, Keygene , Mprise en Viscon. Daarnaast bezoeken

Ga naar Bron