Koper die aanpalende woningen wilde renoveren in Schellebelle ontdekt cannabisplantage

506

In het Oost-Vlaamse Schellebelle, een deelgemeente van Wichelen, is woensdagavond een cannabisplantage ontdekt in twee aanpalende woningen. De koper van de leegstaande panden trof de plantage aan toen hij wou starten met verbouwingen.
De plantage bevond zich in de Hekkergemstraat in Schellebelle. Een man had de woningen gekocht als investering, maar was er al enkele maanden niet meer geweest. Toen hij wou starten met verbouwingswerken, ontdekte hij de cannabisplantage en verwittigde hij de politie.

De cannabistelers zelf zijn voorlopig spoorloos. Volgens Het Laatste Nieuws werden de binnenmuren tussen de woningen gesloopt en werd er elektriciteit op straat afgetapt, maar dat kan het parket nog niet bevestigen. De brandweer liet de woningen verluchten, wat tot een indringende cannabisgeur leidde in de omgeving.

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190509_04387793

Ga naar Bron