Wijkagent volgt neus naar hennepkwekerij tegenover wijkpost

495

Wijkagent Frank Bouwmeester van de politie Arnhem-Noord hoefde woensdag alleen maar z’n neus te volgen om een hennepkwekerij op te kunnen rollen.

Op Instagram schrijft de wijkagent dat hij vandaag bij het verlaten van de wijkpost in MFC De Wetering in de wijk Geitenkamp een sterke hennepgeur rook. ‘Onderzoekje ingesteld wat mij bracht bij een woning recht tegenover onze wijkpost.’ De politie had meerdere signalen gekregen dat er een hennepkwekerij in de flat zou zitten.

In de kweekruimte zaten twee personen de toppen uit de planten te knippen. Naast deze twee personen werd nog een derde persoon op zolder aangehouden. Het onderzoek is overgedragen aan de drugseenheid. Verhuurder Volkshuisvesting gaat stappen ondernemen richting de huurder van de woning.

Ga naar Bron