Energiebesparing met hennep: gevelisolatie op z’n groenst

540

Gevelisolatie. Het is niet het eerste onderwerp waar je aan denkt als het woord ‘hennep’ valt. Maar toch is het een combinatie die we steeds vaker hopen te gaan zien.
In een tijd waar duurzaamheid een steeds belangrijker thema wordt, is hennep misschien wel hét antwoord waar we naar op zoek zijn.

Groen bouwen, waarom?
Het realiseren van een flinke energiebesparing binnen de bebouwde omgeving; het is een doelstelling uit het Energieakkoord die de nodige verplichtingen met zich meebrengt. Verplichtingen die steeds dichterbij komen. Zo moeten in 2023 alle kantoren minimaal energielabel C hebben. In 2030 wordt energielabel A de standaard en in 2050 willen we een gebouwde omgeving die energieneutraal is. Rob van Kuik, Business Development Manager bij gevelpartner Alsecco: “Vanuit de

Ga naar Bron