Politie pakt ‘drugsdealende papegaai’ op

510

De politie in de Braziliaanse plaats Vila Irmã Dulce deed maandag een hele gekke ontdekking bij een inval in een drugspand. Ze kwamen daar een papegaai tegen die op de uitkijk stond en de drugsdealers waarschuwde voor agenten. Zodra hij de politie zag, riep de papegaai: “Mama, de politie!”

DRUGSDEALENDE PAPEGAAI

De papegaai is in beslag genomen en wordt inmiddels papagaio do tráfico genoemd, wat drugsdealende papegaai betekent. De politieagenten denken dat hij speciaal getraind is om hen te herkennen. Wat ook opvalt is dat de papegaai net als echte criminelen geen woord meer zegt tegen de politie. De eigenares van de papegaai is niet opgepakt tijdens de inval. Haar 30-jarige man en 16-jarige dochter werden wel meegenomen door de politie wegens illegale praktijken. Zo had de dochter bijvoorbeeld marihuana verstopt in haar

Ga naar Bron