Hennep- en vondst nepwapen

505

Berkel en Rodenrijs – Een wijkagent die na een overlastmelding op dinsdag 16 april naar een woning in Berkel en Rodenrijs ging, stuitte op een bewoner die hem uitschold en bedreigde. Later werd er onder meer een nep AK47 in zijn woning aangetroffen.

De bewoner werd aangehouden en bij een doorzoeking in zijn woning vonden agenten spullen voor een hennepkwekerij én een niet van echt te onderscheiden automatisch nepvuurwapen.

De wijkagent vroeg om bijstand nadat hij werd bedreigd. Toen een tweede hondenman aankwam, koos de bewoner eieren voor zijn geld en kwam hij zijn woning uit. De deur stond net lang genoeg open voor agenten om allerlei draden te zien die over de vloer vanuit een kast naar diverse andere ruimtes liepen. Omdat er eerder ook meldingen

Ga naar Bron