Project Hennepbestrijding weer van start

883

Het succesvolle project ‘Hennepbestrijding’ is weer van start gegaan. Deelnemers dienen voor 18 mei het deelnameformulier in te vullen en te retourneren. Bedrijfsleden van de LLTB ontvangen daarvoor a.s. zaterdag een informatiebrief met deelnameformulier.

Dit project ‘Hennepbestrijding’ is exclusief voor LLTB-leden.

Deelname aan het hennepproject is gratis en voorkomt een onveilig gevoel en een hoop problemen waar ondernemers liever niet mee in aanraking komen. Het is van belang dat zoveel mogelijk maïs- en aspergetelers meedoen en zichzelf beschermen tegen criminelen die in hun gewassen hennep wil telen.

In de afgelopen jaren hebben we een afname geconstateerd van buitenteelt activiteiten in de percelen van LLTB ondernemers. Door het plaatsen van de inmiddels bekende oranje bakens in het perceel, worden criminelen er op geattendeerd dat telen in deze percelen

Ga naar Bron