Politie doorzoekt woning lid motorclub na vondst zakjes wiet tijdens snelheidsovertreding

481

De politie heeft na de vondst wat zakjes wiet tijdens een snelheidsovertreding een woning doorzocht en onder meer een kilo drugs, geld en een duur horloge aangetroffen en in beslag genomen.

Agenten hielden donderdagavond rond 20.50 uur een lid van motorclub Yellow Snakes staande op het Kamerikpad in Tilburg. Hij werd aan de kant gezet omdat hij volgens de politie 46 kilometer te hard reed. Tijdens het gesprek met de man zagen de dienders op het zadel van de motor twee zakjes met wiet liggen. Ze spraken de Tilburger daar op aan. Hij verklaarde niet meer dan dat bij zich te hebben.

De motor werd door de agenten verder onderzocht en ze vonden nog een aantal zakjes met drugs. Daarop is de man aangehouden voor het bezitten en vermoedelijk handelen in drugs. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau en zijn motor werd voor verder onderzoek in

Ga naar Bron