Coffeeshop The Bulldog en skateshop Ben-G lanceren kledinglijn

511

In de zomer van 2017 renden fashionista’s, influencers en je schoonmoeder ineens massaal naar de Febo. Niet voor een frikandel speciaal, maar voor een speciale kledinglijn van het merk. Nu hoopt coffeeshop The Bulldog, in een samenwerking met bekende skatewinkel Ben-G hetzelfde voor elkaar te krijgen met een aantal kledingstukken.

Voor de verkoop van deze beoogde virale kledinglijn wordt een eendaagse pop-up geopend op de Wallen. Dat gebeurt op de officieuze Wereld Cannabisdag, op 20 april. Dan worden een beperkt aantal truien met bulldogs verkocht en zullen mensen in de rij staan voor de nieuwe Nike SB Dogwalker.

Wereld Cannabisdag
De winkel opent op 20 april vanwege ‘420’, het codewoord voor de wietcultuur. In 1971 gebruikten vijf Californische studenten codewoord 420 om te bespreken dat ze om 4:20 uur samen jointjes

Ga naar Bron