Wietteelt in Zuid-Beijerland was 1 april grap, maar de Hoeksche Boerin staat er wel open voor om ooit legaal wiet te telen voor medisch gebruik

795

Zuid-Beijerland – De afgelopen vrijdag aangekondigde wietteelt in Zuid-Beijerland is een 1 april grap en deed wel wat stof opwaaien vele telefoontjes kreeg Trudy naar aanleiding van de aankondiging die hier terug te lezen is.

” Wij boeren staan graag in voor wat nieuws, maar wietteelt is geen teelt die wij mogen gaan voeren. Jammer, ik had het graag gedaan aldus Trudy Schoenmakers. ”

Al hoop ik, dat ik wellicht met mijn 1-april grap, weer mensen in Den Haag wakker maak. En dat ik later mijn verhaal doe en zeg dat ik een halve hectare wiet teel. Allemaal ontstaan, uit deze 1 april grap…. En ik zou willen dat ik mensen kan helpen die het medisch

Ga naar Bron