Man (46) in bijzijn van vriendin bewerkt met strijkijzer en boormachine: daders hadden “Belgisch accent”

855

De 46-jarige man die vorig jaar in een villa in het Nederlandse dorp Wernhout, deel van de grensgemeente Zundert, op gruwelijke wijze werd mishandeld, houdt daar waarschijnlijk littekens aan over die nooit meer zullen weggaan. De vier daders zijn nog steeds voortvluchtig en spraken met een Belgisch accent.
De zaak kwam gisteren aan bod in het tv-programma Opsporing Verzocht. De man werd op donderdag 22 november in de badkamer van de villa op gruwelijke wijze toegetakeld door drugscriminelen. Zo zouden ze tientalen keren met een schroevendraaier in zijn bovenbenen hebben gestoken en met een boormachine in een knieschijf hebben geboord. Ook moest hij keukenzout in zijn eigen wonden wrijven en werd hij toegetakeld met een gloeiend heet strijkijzer.

Vriendin
Zijn 38-jarige vriendin was ook aanwezig in de villa. Zij werd in een andere ruimte vastgehouden en geslagen. Ze hoorde onheilspellende geluiden uit de badkamer

Ga naar Bron