Man betrokken bij fitnessmoord steelt cannabis en …dildo

812

Voor de rechter in Ieper staat L.W. uit Moorslede, samen met kompaan M.L. uit Houthulst, terecht voor een inbraak en diefstal van cannabis in een woning in Langemark-Poelkappele. De twee namen ook een dildo mee.
L.W. was betrokken bij de zogenaamde fitnessmoord waarbij op 14 april 2016 in Dadizele bij een uit de hand gelopen drugsdeal Elias Keegan werd doodgeschoten. W. werd vrijgesproken voor het dodelijk schot, maar wel veroordeeld voor drugsfeiten en verboden wapendracht. De zaak rond de moord zit momenteel bij cassatie.

L.W. verscheen nu opnieuw voor de rechter in Ieper nadat hij samen met M.L. op 9 oktober 2018 een inbraak pleegde bij L.C. in Langemark-Poelkapelle. M.L. wist dat de bewoner cannabis liggen had. De twee pikten een bokaal met cannabis, maar ze namen

Ga naar Bron