‘Een verdwaalde, verwarde sukkel, maar geen terrorist’: dit zeggen buurtgenoten over Gökmen T.

813

Gökmen T. (37), die maandagmorgen in een tram aan het 24 Oktoberplein in Utrecht drie mensen doodschoot en vijf anderen verwondde, heeft een lijvig strafblad en staat bij zijn buurtgenoten bekend als ‘uitschot’. Maar een terrorist was hij volgens hen niet. Het motief voor zijn daad zoeken ze in de relationele sfeer.

Hassan Bahara, Remco Andersen en Willem Feenstra18 maart 2019, 19:17
Een ‘kleine crimineel’. Een ‘dealertje’. Een enorme ‘loser’ met een drugsprobleem. Buurtgenoten van Gökmen T. kennen hem vooral als een ‘verdwaalde, verwarde sukkel.’ Een Turks-Nederlandse buurtbewoner noemt hem uitschot. Iemand die vroeg in zijn leven ontspoorde en in de loop der jaren een lijvig strafblad bij elkaar sprokkelde. Gökmen stond onder ….

Ga naar Bron