Agenten beweren dat muizen vijfhonderd kilo verdwenen cannabis hebben opgegeten

858

‘De muizen hebben ‘m opgegeten’. Een smoesje dat misschien ooit voor je als kind heeft gewerkt wanneer er een koekje uit de koekjestrommel verdwenen was. Maar helaas pakte het voor de acht agenten van het Argentijnse stadje Pilar minder goed uit. Ze beweerden namelijk dat er zo’n vijfhonderd kilo aan cannabis was opgegeten door die kleine wezentjes, nadat het zomaar ineens verdwenen was uit de opslagkamer van de politie.

De verdwijning van de cannabis werd voor het eerst opgemerkt tijdens een inspectie van de opslag. De drug was er twee jaar geleden opgeborgen. Van de zesduizend kilo wiet die er was opgeslagen, was er nog maar 5.460 over. Ja, dan moet je snel wat verzinnen. Met het angstzweet tussen z’n bilnaad beweerde een agent dat het was opgegeten door muizen. Hoewel de knaagdiertjes vaker cannabis bikken dan je zou denken, is meer …

Ga naar Bron