Deze 7 aandelen zijn favoriet bij topbeleggers

1012

Door de meest populaire keuzes te volgen van topbeleggers die consequent beter presteren dan de markt, kunt u op een eenvoudige manier uw rendement vergroten. Met behulp van de gegevens van de beleggingstool TipRanks zette InvestorPlace  7 favoriete aandelen van topbeleggers op een rij. Er zijn grote beleggers die erin slagen om keer op keer de markt te verslaan. Door te kijken welke aandelen bij deze groep favoriet zijn, kunt u uw eigen rendementskansen vergroten.

2. Canopy Growth
Cannabisaandelen zijn in trek bij beleggers. Het neusje van de zalm is Canopy Growth, het grootste cannabisbedrijf ter wereld. Canopy is momenteel het op vijf na meest populaire aandeel in de sector consumptiegoederen onder topbeleggers.

De populariteit neemt bovendien toe. In de afgelopen dertig dagen steeg het aantal best presterende portefeuilles waarin dit aandeel is opgenomen met 2,4%.

Canopy Growth heeft een blunder begaan met zijn recente kwartaalcijferrapportage. Het bedrijf zag zich genoodzaakt gewijzigde cijfers te publiceren, waaruit blijkt dat het werkelijke gecorrigeerde EBITDA-verlies veel hoger was dan eerst gerapporteerd.

Toch heeft dit beleggers niet afgeschrikt. Want ondanks de neerwaartse bijstelling van de cijfers is de omzet van Canopy ontploft sinds cannabis vorig najaar werd gelegaliseerd.

Een analist van Piper Jaffray denkt dat er nog meer in het vat zit. Hij voorziet dat de wereldwijde cannabismarkt op langere termijn kan doorgroeien naar 250 tot 500 miljard dollar. De beursvorser hanteert een koersdoel van 60 dollar, wat een opwaarts potentieel biedt van 38%.

Ga naar Bron