Politie klist bestuurders onder invloed van drugs en alcohol

921

Tijdens de nacht van 9 op 10 februari voerde de politie van Dilbeek een verkeerscontrole op de Noordkustlaan, de Lindenberg en de Gossetlaan.

“We lieten 226 bestuurders blazen, daarvan hadden er 7 te veel gedronken. Twee personen werden betrapt op het gebruik van drugs (cannabis en opiaten)”, aldus de politie.

“We stelden 30 verkeersinbreuken vast, onder meer 10 voor het niet dragen van de veiligheidsgordel. Op de Noordkustlaan en de Gossetlaan stelden we 7 processen-verbaal op voor verkeerd geparkeerde vrachtwagens, goed voor een boetebedrag van in totaal 406 euro. Alle vrachtwagens moesten verplicht verplaatst worden. Deze parkeerstroken mogen alleen gebruikt worden door personenvoertuigen.” (einde bericht)

Ga naar Bron