Met een wijntje van cannabis ben je opeens dubbel relaxed (foto)

1070

Cannabiscondooms, cannabiskaarsen, cannabisgin,…je kan het niet zo gek bedenken of er bestaat een wietversie van. Hey, zelfs het meest gestreamde nummer uit de twintigste eeuw moest eraan geloven.

Ook de wijnliefhebber kan nu aan zijn of haar trekken komen. Winabis heet dit groene goedje. De naam mag dan wel niet zo creatief zijn, bijzonder is deze wijn zeker te noemen. Wie hoopt op een (extra) geestverruimend effect moet we wel teleurstellen. De THC en CBD-waarden, de chemische bestanddelen van cannabis, zijn verwaarloosbaar. Het is de cannabisaroma dat de wijndrinker in hogere sferen moet brengen.

De Winabis is een Sauvignon Blanc met felgroene kleur en heeft een zoete smaak met een hint van cannabis, staat te lezen op de Britse webshop Firebox waar de fles te koop staat aan 18 euro per stuk. En als het geurtje je niet doet lichter voelen in het hoofd, dan misschien wel het alcoholpercentage van 9,5 procent.

Wijn proeven bestaat uit een aantal stappen. Deze zijn: Kijken, ruiken, walsen, opnieuw ruiken, proeven, en beoordelen. Voeg daar nu maar ook flippen aan toe.

Ga naar Bron