Wietdealer (19) op klaarlichte dag gesnapt in Bergen op Zoom

1012

BERGEN OP ZOOM – Een 19-jarige Bergenaar is maandagmiddag gesnapt tijdens het dealen van softdrugs. Inwoners van de Florastraat in Bergen op Zoom zagen de tiener vanuit zijn auto verdachte handelingen verrichten en besloten daarop de politie in te lichten.

De agenten sloegen de dealer niet veel later in de boeien. Zij zagen in de bijrijdersportier een zakje hennep liggen. Toen ze de Bergenaar fouilleerden en zijn auto doorzochten, bleek hij nog meer zakjes wiet op zak te hebben. Ook trof de politie enkele honderden euro’s in contanten aan.

De man is aangehouden op verdenking van drugsbezit. Hij is ingesloten voor verder onderzoek en is dinsdag in vrijheid gesteld.

https://www.bndestem.nl/bergen-op-zoom/wietdealer-19-op-klaarlichte-dag-gesnapt-in-bergen-op-zoom~abea1ba4/

Ga naar Bron