Raadsbrede zorgen over komst coffeeshop bedrijventerrein Overvecht

1117

De gemeenteraad in Utrecht is het niet eens met de plannen voor een coffeeshop op bedrijventerrein Overvecht. Volgens de politici is het maar de vraag of dit een goede plek is. Er worden daarom donderdag mondelinge vragen gesteld. In Utrecht is ruimte voor 17 kleine coffeeshops, verspreid over de stad.
Momenteel zijn er 11 en de gemeente wil medewerking verlenen aan de komst van een coffeeshop in Overvecht.

DUIC schreef eerder al over de zorgen over de komst van de coffeeshop. Fractievoorzitter van het CDA, Sander van Waveren, noemde het zelfs een idioot plan. “Bedrijventerrein Overvecht is al een zorgenkindje bij de aanpak van criminaliteit en overlast. Natuurlijk is niet elke coffeeshopondernemer fout, maar je ziet wel een verhoogde kans op incidenten …

https://www.duic.nl/algemeen/zorgen-over-komst-coffeeshop-bedrijventerrein-overvecht/

Ga naar Bron