Met te veel drank, wiet én coke achter het stuur

1159

De agenten troffen de chauffeur aan met cocaïnepoeder nog op zijn neus. Naderhand bleek dat de man bovendien wiet had gerookt en sterke drank had gedronken. In alle gevallen was het wettelijk maximum ver overschreden. Het alcoholpromillage was zelfs zeven keer de toegestane hoeveelheid.

Probleem voor Roy K. was wel dat hij in een proeftijd liep na eerdere veroordelingen. Hem hing zelfs een maand celstraf boven het hoofd. Ook zou het slecht uitkomen als de Landsmeerder zijn rijbewijs zou kwijtraken, omdat hij met succes een eigen onderneming is gestart waarbij hij zijn busje niet kan missen.

De officier van justitie was gevoelig voor die boodschap. Zij stelde dat …

https://www.groot-waterland.nl/2019/01/31/met-te-veel-drank-wiet-en-coke-achter-het-stuur/

Ga naar Bron