Oostenwind verraadt wietplantage

1474

Politie Katwijk heeft gisteravond een wietplantage aan de Haven in Katwijk opgerold.’Oostenwind maakte dat recent twee van onze collega’s afzonderlijk van elkaar een scherpe hennepgeur roken op de haven in Katwijk zee. Deze collega’s spraken dit naar elkaar uit, verder onderzoek volgde en vandaag werd dan ook daadwerkelijk een hennepkwekerij aangetroffen op voornoemde locatie’, meldde Politie Katwijk gisteravond op haar FB-pagina.

De politie trof een ‘in werking zijnde kwekerij met meer dan 300 planten en vele zakken met recent geoogste henneptoppen werd aangetroffen. Op dit moment wordt er ter plaatse nog onderzoek gedaan en snel hierna zal ontmanteling van de hennepkwekerij volgen. Er werden geen aanhoudingen verricht.’ (einde bericht).

Ga naar Bron