Ondernemers Overvecht ‘doodongelukkig’ met mogelijke komst coffeeshop

1167

Simon Fortuyn, voorzitter van ondernemersvereniging Nieuw Overvecht, is ‘doodongelukkig’ over de mogelijke komst van een coffeeshop in de wijk. Hij krijgt bijval van een groot deel van de gemeenteraad.

Burgemeester Jan van Zanen stemde vorige week in met een coffeeshop op de autoboulevard . Maar dat valt bij de ondernemers van het bedrijventerrein niet in goede aarde. ,,Sinds Overvecht in 2006 een Vogelaarwijk werd, zijn we hard aan het werk om er een kansrijk gebied van te maken’’, zegt Fortuyn. ,,Dan werkt zo’n coffeeshop natuurlijk niet op deze plek.’’

Volgens Fortuyn is het belangrijk dat de gemeenteraad nu actie onderneemt. ,,We zijn er doodongelukkig mee. De gemeenteraad heeft nu invloed en kan … (lees verder bij bron).

Ga naar Bron