Agenten vinden kilo’s drugs in woning

1224

In een woning aan de Beukelsdijk in Rotterdam heeft de politie een grote hoeveelheid drugs gevonden. In de woning werden ruim 12.000 joints aangetroffen. De drugs zaten keurig verpakt in plastic zakjes en waren in zelfgemaakte vakjes gesorteerd. Er is een 30-jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel is aangehouden en is naar het politiebureau gebracht. Nadat de politie een tip binnenkregen zijn agenten polshoogte gaan nemen. Eenmaal ter plaatse zagen ze de verdachte de woning verlaten. Na de man gefouilleerd was en bij hem joints en Hennep werd aangetroffen namen de agenten een kijkje in de woning. In het huis van de verdachte werd vervolgens 23 kilo drugs, waaronder Hasj, Hennep en duizenden joints gevonden. De drugs zijn in beslag genomen. (einde bericht).

Ga naar Bron