Wederom aandacht voor ‘stiekeme miljoenen’ uit cannabisteelt

1171

Signify, de voormalige lichtdivisie van Philips, houdt het liever stil, maar het bedrijf profiteert volop van de groeiende cannabismarkt. Het beursgenoteerde bedrijf, dat marktleider is op het gebied van LED-belichting in de tuinbouw, vreest echter voor zijn reputatie en loopt er daarom niet mee te koop.

“Laatst hadden wij nog een grote order met 8000 LED-lampen waarbij de binnenhuls van Signify is”, zegt een kassenbouwer tegen RTL Z over een opdracht die hij uitvoerde voor een Canadese cannabisteler.

Uitzonderingen op de regel
Signify zelf is niet zo open over de leveringen aan de cannabisindustrie. Wie aan de woordvoerder van het bedrijf vraagt op welke manier het bedrijf profiteert van deze snelgroeiende markt, krijgt een algemene reactie.

“In lijn met onze Global Business Principles, is het ons beleid om geen verlichtingsproducten te leveren aan de cannabisindustrie. Hierop zijn echter case-by-case uitzonderingen mogelijk in … (lees verder bij bron).

Ga naar Bron