SCHIEDAM HEEFT VERGUNNING COFFEESHOP BESCHIKBAAR

1346

SCHIEDAM- De gemeente Schiedam heeft ruimte voor het vergunnen van één coffeeshop. Het gaat om een openlijk verkooppunt van cannabis. In Schiedam mogen coffeeshops niet gevestigd worden binnen 200 meter (loopafstand) van scholen. Voor het vestigen van een coffeeshop is ook een omgevingsvergunning nodig.

De aanvragen worden behandeld op basis van binnenkomst van een volledige aanvraag. Alle aanvragen worden verzameld en vanaf 1 maart 2019 behandeld. Er vindt dan een inhoudelijke kwalitatieve toetsing plaats op basis van de ingediende gegevens. De vergunning heeft een geldigheidsduur van maximaal vijf jaar.
Bent u als ondernemer geïnteresseerd en voornemens een coffeeshop te vestigen? De aanvraag moet uiterlijk 28 februari 2019 volledig en naar waarheid worden ingediend bij de burgemeester van Schiedam. (lees verder bij bron).

Ga naar Bron