Iedereen zou cocktails met vodka en cannabinoïde moeten drinken

1221

Alex Santon uit LOnden stelt dat het gebruik van de non-psychoactieve bestanddelen van cannabis geholpen hebben bij zijn astma en huidproblemen. Nu wil hij de rest van de wereld overtuigen van de werking van drankjes met CBD.
Als het gaat over het eten van medicinale cannabis is Alex Stanton, manager van plantaardig eetcafé Farmacy in West-Londen, niet zomaar enthousiast. Hij is compleet bezeten.

“Ik gebruik nu al jaren CBD en merk ongelofelijk veel voordelen,” vertelt hij terwijl hij uitleg geeft over de positieve werking van non-psychoactieve cannabinoïde voor zijn huid, astma en tal van andere zaken.

Een oude vriend sprak ooit eens de volgende wijze woorden: iemand die spreekt uit ervaring, zal zijn mening nooit veranderen door iemand met alleen een argument. En ik moet toegeven: in dit geval … (lees verder bij bron).

Ga naar Bron