CBS weigert wietreclame rond Super Bowl

1167

Bah. Net als we denken dat we er wel zo’n beetje zijn, weigert de Amerikaanse omroep CBS botweg om een commercial van een mediwietbedrijf uit te zenden rondom de Super Bowl . En dat is dubbel jammer, want de uitzending van de finale van het American Football-seizoen is zo’n beetje het best bekeken tv-programma dat er bestaat…

Alles is BIG rondom de Super Bowl
Komende zondag vindt ie plaats, de 53ste editie van de Super Bowl, Amerika’s best bekeken sportevenement en überhaupt elk jaar het best bekeken tv-programma in de States. Officieus beschouwen de Amerikanen de dag van de football finale dan ook als een soort nationale feestdag. De Super Bowl XLIX die op 1 februari 2015 gespeeld en uitgezonden werd, was met een gemiddelde van … (lees verder bij bron).

Ga naar Bron