Zo zorg je voor meer proteïne in je maaltijden

1008

Veel mensen hebben al snel een gebrek aan proteïne in hun maaltijden. Wat zonde is, want dit hebben we juist zo hard nodig. Proteïne ofwel eiwitten zijn onder anderen belangrijk voor het behoud van de spieren. Het is belangrijk dat iedereen hier voldoende van binnenkrijgt dus niet alleen topsporters. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om proteine shakes te drinken, maar daarnaast zijn er ook voldoende soorten voeding waar eiwitten in schuilen. Je kunt deze eiwitten dus makkelijk toevoegen aan al je maaltijden en zodoende voldoende binnen krijgen. Dit zijn goede suggesties en voorbeelden:

Za­den
Zaadjes zijn misschien klein maar ze zitten boordevol met eiwitten en andere voedingsstoffen. Chiazaad, hennepzaad en lijnzaad zijn allemaal … (lees verder bij bron).

Ga naar Bron