Verdachten uit Kerkrade en Landgraaf vrijgesproken voor wietteelt in goed verstopte hennepkwekerij Guttecoven

1152

Guttecoven / Kerkrade / Landgraaf – Het duurde drie uur voordat de politie in 2014 de ingang van een hennepplantage in Guttecoven vond. In de goed verstopte voormalige gierkelder aan de Einighauserweg stonden ruim duizend wietplanten. Maar de drie mannen die voor de drugsteelt waren aangehouden, zijn door de rechtbank Maastricht vrijgesproken. Er is onvoldoende bewijs tegen hen.

De politie had een anonieme tip ontvangen dat er mogelijk hennep werd geteeld in de loods in het buitengebied van Guttecoven. Daarnaast had iemand aan de hand van bergen grond geconcludeerd dat er een ondergrondse ruimte bij de loods was gegraven. Bij een inval in … (lees verder bij bron).

Ga naar Bron