‘Treinaanrander’ die op Valentijnsdag toesloeg moet een jaar in cel blijven

1007

De 23-jarige ‘treinaanrander’ Amjad A. is veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijftien maanden, waarvan drie maanden voorwaardelijk. Volgens de rechtbank in Utrecht heeft hij zich schuldig gemaakt aan vier verschillende aanrandingen van tienermeisjes, waarvan drie in Utrecht.

De in Syrië geboren A. heeft vorig jaar zowel op Valentijnsdag als de twee dagen daarna een tienermeisje in Utrecht aangerand. Na een uitzending van Opsporing Verzocht bleek bovendien dat hij ook verantwoordelijk is voor de aanranding van een meisje in de trein tussen Emmen en Coevorden. Alle slachtoffers waren tussen de 14 en 19 jaar oud.

De rechtbank vindt alle aanrandingen bewezen, mede op basis van … (lees verder bij bron).

Ga naar Bron